SOCIALE HUISHOND

Er zijn bepaalde zaken waar je graag verandering in zou zien bij je hond. Het zijn geen gedragsproblemen zoals angst of agressie, we kunnen ze eerder omschrijven als 'ongewenst gedrag'. We denken hierbij aan zaken als trekken aan de leiband, extreem opspringen bij bezoek, niet terugkomen wanneer je je hond bij je roept, achternazitten van bewegende zaken, enz. Graag had je een hond waar je ontspannen mee kan wandelen aan de leiband; een hond die rustig je bezoek begroet; een hond die terugkomt wanneer je hem roept; een hond die rustig blijft bij afleidingen. Kortom: je streefdoel is een sociale huishond! Dan ben je bij ons aan het juiste adres met dit lessenpakket op maat

webinar hondentraining hondenopvoeding

Webinars


Je krijgt ook toegang tot ons online platform waar je onze webinars kan bekijken rond hondenopvoeding en training. In totaal zijn er drie webinars: hondenlichaamstaal, hoe leren honden en fundamentoefeningen. In totaal meer dan drie uur aan hands-on informatie! Deze kan je in je eigen tijd en op je eigen tempo bekijken, samen met het hele gezin.

hondentraining lesplan

Een lesplan op maat


Je hoeft niet je tijd te spenderen aan het trainen van oefeningen die niet relevant zijn voor je streefdoel. We stellen voor jou een lesplan op waarbij de inhoud aansluit bij wat je wenst te bereiken. Stap voor stap bouwen we samen aan dit doel.


lessenpakket hondentraining

Een lessenpakket als basis


In ons lessenplan, op maat krijg je van ons de stappenplannen en handvaten mee om naar het streefdoel te werken. Als basis nemen we dan ook vier lessen. Een eerste afspraak waarin we de door jou vooraf ingevulde vragenlijst doornemen en op basis waarvan wij jouw lesplan op maat opstellen. In les twee en drie gaan we aan de slag met de eerste stappen om jou op weg te helpen. Dan laten we jou met je hond oefenen en op een onderling afgesproken moment checken we in les vier waar we je nog verder mee kunnen helpen in het bereiken van je streefdoel.

individuele hondenles

Uitbreiding trainingslessen


Heb je graag een intensievere begeleiding, dan kan dit uiteraard! Je kan lessen bijboeken en onderling spreken we de lesfrequentie en duurtijd af.


TARIEF


webinar hondenopvoeding en training

Webinars hondenopvoeding en training

training ongewenst hondengedrag

Werken aan jouw streefdoelen met een lesplan op maat

lessen hondentraining

Basispakket van 4 lessen met eerste les (1,5u) en drie lessen (+/-45min) op locatie volgens het streefdoel (regio Tongeren - Luik - Vielsalm) We kiezen een locatie binnen deze regio dichtst bij jou.

hondentraining

Wens je lessen bij te boeken bij dit lessenpakket, dan kan dit aan 50€ per les (+/-45min).

= 280€

unsplash