Onze aanpakBij Kyno-Coach Hondentraining op maat hanteren we positieve en beloningsgerichte trainingsmethodes. We belonen gewenst gedrag, negeren of onderbreken het ongewenste, en stimuleren ander en beter gedrag.


Maar dat is slechts het begin!


In onze welzijnsgerichte aanpak hebben we bijzondere aandacht voor de emoties van de hond én zijn gezondheid. We gaan op zoek naar waarom de hond doet wat hij doet. Welke emotie ligt er aan de basis van het gedrag? Of schuilt er mogelijk een ongekend medisch probleem achter?

Wij geloven in ontspannen trainen, waar plezier centraal staat voor zowel baasje als hond. Want in een respectvolle relatie, gebaseerd op plezier, groeit een solide samenwerking.


Honden zijn volwaardige gezinsleden, maar ze zijn geen mensen en spreken geen mensentaal. Begrijpen hoe honden denken en communiceren, vormt de kern van onze lessen.


Wij vragen van jou: motivatie, openheid voor advies, besef dat training een levenslang proces is, en het begrip dat echte resultaten tijd, geduld en liefde vergen.


Is dit jouw aanpak? Wij staan klaar om je te begeleiden!

Denis & Kathleen

Ons aanbod

Puppybegeleiding


Een goeie start voor je pup!


Een pup in huis, het haalt je hele leven overhoop. Geen nood! Wij helpen je te genieten van deze periode. We geven je tips hoe je het dagelijkse leven kan inrichten, zodat het zowel voor je pup als je gezinsleden een tijd wordt van samen leuke dingen doen en heldere afspraken. We begeleiden je graag om dat kleine hapgrage monstertje te laten uitgroeien tot een goed opgevoede, welgemanierde huishond.Sociale hond


Er zijn bepaalde zaken waar je graag verandering in zou zien bij je hond. Het zijn geen gedragsproblemen zoals angst of agressie, we kunnen ze eerder omschrijven als 'ongewenst gedrag'. We denken hierbij aan zaken als trekken aan de leiband, extreem opspringen bij bezoek, niet terugkomen wanneer je je hond bij je roept, achternazitten van bewegende zaken, enz.Gedragsbegeleiding


Bij Kyno-Coach Hondentraining op maat begrijpen we dat elke hond uniek is, met zijn eigen persoonlijkheid en gedragsuitdagingen. Als gepassioneerde gedragscoachen met ruim 15 jaar ervaring, staan wij klaar om jou en je viervoeter te ondersteunen op de weg naar een gelukkig en harmonieus samenleven.unsplash