PUPPYBEGELEIDING

Wij werken met een puppylessenpakket. Vooraf sturen we jou een vragenlijst door. De eerste les, bij jou thuis, bekijken we wat nodig is voor jou en je pup, waar je graag aan gewerkt had, zodat we een concreet lesplan kunnen maken dat bij jou en je pup past.

Webinars


Je krijgt ook toegang tot ons online platform waar je onze webinars kan bekijken rond puppy-opvoeding en training. In totaal zijn er vier webinars: hondenlichaamstaal, puppy socialisatie, hoe leren honden en fundamentoefeningen. In totaal meer dan vier uur aan hands-on informatie! Deze kan je in je eigen tijd en op je eigen tempo bekijken, samen met het hele gezin.

puppybegeleiding aan huis

Eerste les bij jou thuis


Het is handig deze eerste les te kunnen inplannen nog voor de komst van je pup. Zo kan je immers meteen goed starten. Je kan ons alle vragen stellen die je al had omtrent de opvoeding van jouw pup: bijtgedrag, opspringen, zindelijkheid, voeding, verzorging, enz.


Heb je ons pas gevonden nadat je pup al bij je thuiskwam, geen nood! We trachten zo snel mogelijk van start te gaan!

puppysocialisatie

Socialisatie


De eerste weken dat de pup bij jou verblijft zijn ook cruciaal voor zijn socialisatie. Bij een goede fokker heeft hij hier zeker al een deel van meegekregen, maar vóór de leeftijd van 14 weken is het uiterst belangrijk dat jouw pup zoveel mogelijk positieve ervaringen opdoet. Al wat hij nu leert vergeet hij zijn verdere leven niet meer! Wil je een pup die niet bang is van verkeer, rustig kan blijven op een terras en in de buurt van andere honden, niet angstig reageert op geluiden, of een pup die de stofzuiger of grasmachine niet achterna rent, jouw bezoek niet terroriseert en nog zoveel meer? Begeleid hem hier dan op een correcte manier in van zodra hij bij jou thuis komt. Je krijgt van ons een handige tool die jou hierbij zal helpen.

individuele puppyles

Wekelijkse puppyles


Daarna volgt er een wekelijkse puppyles, de locatie is afhankelijk van wat we die les willen behandelen: bv in het bos, socialisatie op straat, netjes mensen leren begroeten,... Je kan uiteraard telkens de vragen stellen waar je op dat moment mee zit omtrent de opvoeding van jouw pup. Een belangrijk onderdeel van de socialisatie van je pup is hem leren om te gaan met andere honden, zowel aangelijnd op straat als los om te spelen. Belangrijk hierbij is dat hij dit leert op een gecontroleerde manier, met stabiele honden. Daarom zullen wij geregeld eigen, stabiele honden meebrengen om jouw pup mee in contact te brengen. Er is niets beter voor een pup om de hondentaal te leren van een begripvolle, doch consequente volwassen hond.


puppylessenpakket

Lessenpakket


Het puppylespakket bevat in totaal 6 lessen met een duidelijke opbouw in vaardigheden en socialisatie. Wens je meer informatie over het lesplan kan je dit aanvragen. Zijn er voor jou andere zaken belangrijk dan kan je dit steeds aangeven en kunnen we in overleg het lesplan aanpassen aan jouw noden.

TARIEF


Webinars puppy-opvoeding en training

Werken aan socialisatie, opvoeding en training

6-lessenpakket met eerste les bij jou thuis (1,5u) en andere lessen (+/-45min) op locatie (regio Tongeren - Luik - Vielsalm) We kiezen een locatie binnen deze regio dichtst bij jou.

Wens je lessen bij te boeken na dit lessenpakket, dan kan dit aan 50€ per les (+/-45min).

= 350€

unsplash